Söka projektmedel för MTB-leder - från start till mål

Online
19 januari 2023
08:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Sweden by Bike och Svensk Cykelutveckling
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
19 januari 2023
Tid
08:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

En utbildningsserie från start till mål

Även om du är van att söka projektmedel så kanske tiden och inspirationen tryter. Med start den 10 januari stöttar vi dig steg för steg genom ansökningsprocessen. Vi hjälper dig att fokusera på rätt saker i ansökan, men ger dig också konkreta exempel på struktur, organisation, avtal, försäkringar och finansiering av skötsel och underhåll för att du ska kunna beskriva hur projektet ska bli långsiktigt hållbart. Sista onlineträffen genomförs den 19 januari och du kan gå hela serien eller valda delar.

När du söker projektmedel för att bygga en eller flera cykelleder behöver du tydliggöra vilka mål som ska uppfyllas. Du ska på ett övertygande sätt kunna beskriva vägen från politisk förankring till långsiktig finansiering. Det är också viktigt att kunna visa på vilka effekter ett cykelområde ger för samhället och inte minst för det lokala näringslivet. Vi har tagit fram en tids- och kostnadseffektiv utbildningsserie online som hjälper dig. Målsättningen är att du ska få ökad kunskap och svar på dina frågor för att formulera din ansökan. 

Nästan 5 stjärnor efter genomförd utbildning i december
I december 2022 genomförde vi utbildningsserien och fick otroligt fina omdömen! 100% som genomfört onlinekursen rekommenderar den till någon annan. Så här säger några deltagare: 

"Helheten gör utbildningen perfekt"
"Kommer nyttja checklistorna och materialet för att få med alla relevanta delar"
"Grymt bra när den hålls av någon som verkligen gjort resan tidigare!"

En utbildningsserie från start till mål
Serien kommer i olika avsnitt ta upp de delar av förberedelserna som behöver vara genomförda inför arbetet med att röja, skylta eller bygga cykelleder. Rent konkret handlar det om saker som politisk förankring, organisation, förankring i samhället, möjligheter för näringen, mål och effekter. Du kan välja att gå alla delar i utbildningsserien eller välja några enstaka tillfällen och ämnen. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Betalning sker via faktura i förskott.

UTBILDNINGSSERIE I FYRA STEG, JANUARI 2023:
10 januari, Online: Projektansökan steg för steg (steg 1) STÄNGD
13 januari, Online: Leder som reseanledning (steg 2) STÄNGD
16 januari, Online: Markägare, tillstånd och avtal (steg 3) STÄNGD
19 januari, Online: Organisation, finansiering och förvaltning (steg 4) STÄNGD

Du får gärna dela denna inbjudan i ditt nätverk. Varmt välkommen att anmäla dig! Vi finns tillgängliga för frågor hela jul- och nyårshelgen.

default