Stockholm Fotomaraton 2023

Stadsmuseet i Stockholm
Ryssgården, Stockholm
Visa på karta
19 - 20 augusti 2023
12:00 - 12:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Lägg i kalender
Arrangör
Stockholm Fotomaraton
Plats
Stadsmuseet i Stockholm
Datum
19 - 20 augusti 2023
Tid
12:00 - 12:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Ta chansen att vara med på Sveriges roligaste fotoutmaning! 19–20 augusti 2023 går årets Stockholm Fotomaraton av stapeln. Se till att säkra din biljett nu! 

Vi på Scandinavian Photo är stolt sponsor av Stockholm Fotomaraton, och i år är det 10-årsjubileum för tävlingen! Flera hundra fotografer – allt från nybörjare med mobilkamera till proffs med avancerad utrustning – deltar för att utmana sig själva, träffa andra med samma intresse och framför allt göra något av det roligaste som finns: fotografera.

Under 8 eller 24 timmar får du chansen att fotografera runtom i Stockholm. Starten är kl. 12:00 och därefter får du olika teman och checkpoints som du ska följa under ditt maraton. Allt om regler, vinster, praktisk information och vanliga frågor hittar du på stockholmfotomaraton.se

 

Köp din biljett nu →

invajosthlmfotomaraton.jpg

Scandinavian Photo använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Scandinavian Photo. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Arrangören är ensamt personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Scandinavian Photo och dess underleverantörer endast i den utsträckning det krävs för att hantera din bokning. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.