Photo Walk: Koe Helsinki linssin takaa – Valokuvauspodcast

Scandinavian Photo
Uudenmaankatu 16, Helsinki
Näytä kartalla
10 Kesäkuu 2023
12:00 - 14:00
Aikavyöhyke: Helsinki, UTC+03.00
Järjestäjä
Scandinavian Photo
Book/RSVP
Paikka
Scandinavian Photo
Päivämäärä
10 Kesäkuu 2023
Aika
12:00 - 14:00
Aikavyöhyke: Helsinki, UTC+03.00

Tervetuloa inspiroivalle kuvakävelylle Helsinkiin Valokuvauspodcastin Joonaksen ja Esan kanssa! Pääset samalla testaamaan Canon EOS R-sarjan kameroita, tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä ja hankkimaan vinkkejä ja niksejä valokuvaamiseen – täysin ilmaiseksi.

Esa Rosqvist ja Joonas Linkola ovat äänet suomalaisen Valokuvauspodcastin takana. Järjestämme kuvakävelyn yhdessä podcast-kaksikon ja Canonin kanssa kaikille, jotka haluavat oppia luomaan entistä parempaa sisältöä.

Esa ja Joonas vievät teidät kahden tunnin ajaksi valokuvauksellisiin paikkoihin ympäri Helsingin keskustaa. He näyttävät omaa tyyliään kuvien luomisessa, etualojen rakentamisessa ja valolla leikkimisessä. Joonas opettaa myös "3 sekunnin hattutemppuna" tunnettua tekniikkaansa, jossa hän tuottaa tarinan ottamalla kolme erilaista valokuvaa samasta aiheesta. Fiksut vinkit osallistujille, jotka ovat kiinnostuneita nopeasta sisällön luomisesta.

Kuvakävely sopii kaikille valokuvaamisesta kiinnostuneille olitpa sitten aloittelija, harrastelija tai ammattilainen. Sinä ja samanhenkiset ihmiset saatte mahdollisuuden tavata, verkostoitua ja oppia toisiltanne. Canon on myös paikalla ja sinulla on mahdollisuus testata EOS R-sarjan kameroita ja objektiiveja kuvakävelyn aikana.

Arvonta upealla palkinnolla
Tapahtuman aikana arvomme kaikkien osallistujien kesken Canon Selphy CP1500 Black -tulostimen ja tulostusmateriaalipakkauksen. Palkinnon arvo on 191 euroa. Selphy CP1500 on pieni ja kannettava tulostin, joka tuottaa kauniita tulosteita suoraan WiFi-yhteyden kautta.

Milloin? Lauantaina 10.6. klo 12.00–14.00
Missä? Scandinavian Photo, Uudenmaankatu 16, Helsinki
Miten? Ilmoittaudu viimeistään torstaina 8.6.

Ilmoittaudu nyt!

invajophotowalkhelsinki.jpg

Tietoa Valokuvauspodcastista

Esa Rosqvist ja Joonas Linkola ovat intohimoisia valokuvaajia, jotka ovat erikoistuneet eri tyylilajeihin. Esan ura on edennyt usean vuoden yökuvauksesta sosiaalisempaan muoto- ja dokumenttikuvaukseen. Joonas keskittyy ulko- ja seikkailukuvaukseen, jota hän jakaa myös Instagramissa. Hän on kehittänyt uraa myös kaupallisen valo- ja videokuvauksen parissa. Valokuvauksen lisäksi Esa ja Joonas jakavat toisenkin intohimon: podcastin tekemisen.

Varaus
Varattavissa
Kappalemäärä
Photo Walk: Koe Helsinki linssin takaa – Valokuvauspodcast
8 Kesäkuu 2023 (23:59)
Ei lippuja saatavilla
Scandinavian Photo käyttää Invajo -järjestelmää hallinoidessaan tapahtumia sekä osallistujatietoja. Invajolla ei ole vastuuta tapahtumien toteuttamisesta vaan tapahtumista vastaa Scandinavian Photo. Kaikki tapahtumiin liittyviin kysymyksiin vastaa Scandinavian Photo. Järjestelmää koskevissa teknisissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Invajon käyttäjätukeen. Järjestäjä on rekisterinpitäjä ja vastaa tiedoistasi. Invajo ja Scandinavian Photo käsittelevät kaikkiä henkilötietoja luottamuksellisesti, markkinointiluvan antaneet tallennetaan Scandinavian Photo asiakastietokantaan, muussa tapauksessa tiedot tuhotaan tapahtuman jälkeen. Tehdessäsi varauksen tähän tapahtumaan hyväksyt Invajon yleiset ehdot, jotaka löytyvät osoitteesta www.invajo.com. www.invajo.com.